Specialiteiten

Specialiteiten van Quest for training

Op maat gemaakt als antwoord op uw vraag

Teambuilding en communicatie

Een specialiteit van Quest is haar teambuilding en communicatie trainingen. Als mensen lekker in hun vel zitten en prettig met elkaar kunnen samenwerken, zal dit zijn uitwerking hebben op verschillend terrein. Denk bijvoorbeeld aan het werk zelf, de uitstraling naar de omgeving, effectiviteit, efficiëntie, kwaliteit, sfeer, creativiteit.

Middels communicatie (zowel verbaal als non-verbaal) zijn wij mensen in staat om elkaar te bereiken. Om optimaal resultaat te kunnen behalen is het ontwikkelen en het regelmatig trainen van communicatie dan ook zeer belangrijk. Naast het communicatief trainen komen voor de persoonlijke effectiviteit ook andere sociale vaardigheden aan bod. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende methodieken als Neuro-Linguïstisch programmeren(NLP), Rational Emotive Therapy (RET), Roos van Leary, Kwaliteiten.

Metaforen

Het werken met metaforen is een andere specialiteit van Quest. Zo is het mogelijk om met behulp van het schieten op kleiduiven te leren je doel te bereiken. Of middels het spelen op een Afrikaanse trommel (djembé) een goede samenwerking te bereiken. Bij dit alles worden de eigen competenties/kwaliteiten naar boven gehaald.

Waar het om draait is dat u met plezier, gemotiveerd aan de slag gaat. Dat het energie geeft, nieuwe inzichten oplevert, dat het verrassend is en u bewust maakt van hetgeen nog onbewust is. Pas als iets zichtbaar is, kun je het veranderen. Handvatten en methodieken worden gebruikt  om met  uitdagingen aan de slag te gaan Dat levert verdieping , inzichten en ontwikkeling op en geeft inspiratie. Uw kwaliteiten komen beter uit de verf.

Uw competenties worden duidelijk en kunnen worden ingezet.

Verrassend

Energierijk

Bewustwording

Inspiratie

Inzichten

Plezier

Motivatie

Verdieping

Competent

Zullen we samenwerken?