Advies

Advies door Quest

Onverdeelde aandacht voor U

Individueel adviesIndividueel advies

Soms blijkt in een voorgesprek dat een training of coaching niet de oplossing is voor jouw vraag of probleem. Komt u er alleen niet uit of heeft u behoefte aan expertise? Dan kan een advies op maat van pas komen.

begeleiding

Begeleiding

Soms heb je iemand nodig die een eindje met je meeloopt om alles op een rijtje te zetten, overzicht te verkrijgen, voor een helicopterview, wil je kennismaken met andere/ nieuwe inzichten, ontdekken waar de kern van het probleem zit.

Iemand die je de vragen stelt die ertoe doen en kan adviseren over de beste optie.

second opinion

Second opinion

Heeft u al advies gekregen maar er blijft nog steeds twijfel? Wilt u met een tevreden gevoel besluiten en zeker zijn van uw zaak? Dan kan een second opinion een oplossing bieden. U leert afwegen en besluiten voor een passend resultaat voor u en uw situatie.

Samenwerken om tot resultaat te komen

Voor teams maar ook individuen die graag effectiever en plezieriger willen samenwerken voor de beste resultaten. U krijgt het aangereikt uit eigen hand. Samen definiëren, onderzoeken en creëren wat u wilt realiseren.  Waar u naar toe wilt. Begeleiding en ondersteuning tijdens uw zoektocht is de missie van Quest.

Zullen we samenwerken?