Coaching

Coaching door Quest

Individuele coaching

Mensen worden gelukkig van persoonlijke groei,  zingeving  en sociale contacten.

Wilt u de kern ontdekken waar het om draait, waar u behoefte aan heeft vervullen, gelukkig zijn?

Werken aan een plan hoe dat te bereiken waar u heen wilt? Afgestemd op de persoon en situatie wordt er op maat gewerkt met behulp van diverse opdrachten en technieken.  Er worden door de coach handvatten aangereikt om vanuit kracht en kwaliteiten te bereiken wat u wilt.

Coachingsvragen kunnen heel  verschillend  zijn: Hoe geef ik mijn grenzen aan? Hoe kom ik aan innerlijke rust? Hoe zet ik mijn kwaliteiten in? Hoe kan ik beter omgaan met conflicten, weerstand, verlies?

Met de coach op pad

Zet de stap richting verandering. Snel en efficiënt inzicht krijgen in jezelf. Daarbij staat bewustwording van je denken, voelen en handelen centraal. De wandeling vindt bij voorkeur plaats in de natuur, maar kan in overleg ook gaan langs bijzondere plekken uit het leven van de cliënt.

Je ziet door de bomen het bos weer. Je weet je eigen plek te vinden. Heb je voldoende aandacht en liefde voor jezelf?

Groepscoaching & intervisie

Met je team, lotgenoten ,(echt)paren: hoe bereik je de meest optimale verbinding, begrijp je elkaar en kun je elkaar ondersteunen. Waar wil de groep aan werken en wat heeft ze daar voor nodig?

Intervisie is een krachtige vorm van leren om de eigen professionaliteit te vergroten. Mensen bespreken met elkaar vraagstukken uit de eigen werksituatie waar zij tegen aan lopen. Dit kan met verschillende methodieken. Wat zijn de vragen die leven in jouw team? En hoe kan je effectiever en plezieriger (samen)werken en tot gezamenlijke resultaten komen?

Individueel - (echt)paren - groepen

(echt)paren

Op elk niveau kan er coaching  plaatsvinden. De coaching is afgestemd op de vraag , de situatie en betrokkenen.

Zullen we samenwerken?